Tänk på detta när du köper en kontinentalsäng

Om du bestämt dig för att skaffa en kontinentalsäng är det högst troligt att du gjort ett bra val. Dock finns det en del saker man bör tänka på om man vill skaffa den bästa möjliga kontinentalsängen, vilket de flesta som skaffar kontinentalsäng förstås vill. Här kommer några tips gällande vad du bör se upp med:

Titta på vilken garanti du får

Detta gäller framför allt på madrasserna i sängen. Ju längre garanti, desto bättre är det förstås, och de allra bästa garantierna är de som ger dig möjligheten att byta ut en eller båda madrasserna om du efter ett tag skulle tycka att den/de är för hård, mjuk eller opassande på annat sätt.

Se hela sortimentet av kontinentalsängar – klicka här!

Läs gärna så mycket du kan om sängen eller sängarna som intresserar dig

Det är nämligen vanligt att andra som köpt samma säng delar med sig av sina erfarenheter t.ex. på nätet. Att ta del av andras åsikter, tips och erfarenheter gällande en viss kontinentalsäng kan vara mycket användbart, då du på detta vis får reda på både för- och nackdelar med en viss kontinentalsäng av en oberoende part, till skillnad från tillverkaren själv eller någon annan som har ett intresse av att få sängen att verka bättre än vad den är. Enligt oss är denna typ av oberoende information därför betydligt mer värdefull än officiell information från en tillverkare eller liknande.

Tänk på detta

Titta på måtten

Är en kontinentalsäng alldeles för liten eller för stor kan man ju nämligen störa sig på detta, oavsett hur sköna madrasserna och allt annat rörande sängen är, så det är en god ide att dels mäta den säng man har idag (om man är nöjd med storleken, det vill säga), och dels försöka föreställa sig vilken storlek som egentligen skulle vara bäst för dig, och sedan försöka hitta en kontinentalsäng som stämmer överens med dessa specifikationer, rent storleksmässigt.


1000länkar.com - gratis länkkatalog
SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog